Bestuur

 

Ivo Brautigam (55) is voorzitter van de MMS Alumni Network Association. Hij heeft de CT in 2010 gedaan en ervaart nog dagelijks de positieve uitwerking van het proces waar hij door heen is gegaan in het voorjaar van 2010! Een life changing event! In de herfst van hetzelfde jaar deed hij de master class, waarna Ivo in 2011 2 CT's heeft mogen begeleiden als facilitator. In die periode bleek de Alumni vereniging op sterven na dood en dat kon hij niet over zijn kant laten gaan. Hij nam het op zich om het voorzitters stokje over te nemen van een van de oprichters, Pieter Schenkstok, en vormde een nieuw bestuur dat met verve en enthousiasme aan de slag ging met het voortzetten van de vereniging en het organiseren van inspirerende bijeenkomsten. Hij doet dan nog steeds met veel plezier.
Ivo coacht nog regelmatig naast zijn werk en zoekt met zijn coachees dan vaak de natuur op om in gesprek te raken. Dat geeft een verruimende dimensie aan coaching, vind hij.
Ivo is management adviseur bij Het Zuiderlicht Management Adviseurs én directeur van het Landschap Erfgoed Utrecht, een regionale organisatie die natuur en erfgoed dichter bij de mensen brengt.
Daarnaast is Ivo mindfulness trainer, houdt hij zich bezig met meditatie en organiseert hij van tijd tot tijd stilte retraites in de natuur.

 


Rien van der Post - penningmeester
In 2010 heb ik de CT gedaan en daarna nog driemaal de CT begeleid als facilitator/manager.
Ik hou van groei en ontwikkeling; zowel van de natuur, personen, teams alsook organisaties.
Mijn grootste hobby is (wedstrijd)zeilen op een Lemsteraak met een team van 8 man op IJsselmeer en Waddenzee.
Als VP Strategic Planning bij Oce ben ik bezig met de toekomst, en dat ben ik als vader samen met mijn vrouw Alies ook als ik dagelijks geniet van de ontwikkeling van onze drie pubers ;-)

 

 


Annemarie Snoeck- secretaris
Annemarie Snoeck
Als zelfstandig consultant in de marketing-communicatie stapte ik in het voorjaar van 2009 in het life changing proces van de CT. En het had zo zijn uitwerking, ik stapte eruit als startend coach. Tot 2013 heb ik allerlei rollen vervult in de CT en met vele MMS-ers gewerkt. Bij de Alumni vind ik het heerlijk om al deze mensen weer terug te zien en andere CT-ers te leren kennen. Sinds 2016 ben ik ICF-gecertificeerd samen met een aantal MMS-collega's en dit proces heeft me wederom veel gebracht. Ik heb mijn coach praktijk ’In de Stroom’ in Ulvenhout (Breda), gelegen aan het dal van de rivier de Mark. Ik voer mijn gesprekken ook op een alternatief adres in Hilversum en verder verplaats ik mij graag voor individuele- en teamcoaching. Ik woon in Ulvenhout met mijn jongste dochter Youki, mijn zoon Huib vliegt bijna uit naar Delft en mijn oudste dochter Emese geniet van het studentenleven in Groningen. Kortom, het stroomt...

 

 

 

Dirk van Gemert
CT gedaan in 2011. Zelfstandig (interim) online marketing- en communicatieadviseur.
Getrouwd met Isebel en vader van 4 zonen en woont in Den Haag.
Ik houd van mensen en wat hen beweegt.
Gek op motorrijden en Vierdaagseloper
Bestuurslid van Koninklijke Wandel Bond Nederland(KWBN)

 

 

 

Vanessa Roeters van Lennep- Bestuurslid
Zelfstandig coach, facilitator en adviseur.
Van hoofd naar hart is de rode draad.
Houdt van reizen, yoga, wandelen, toneel, koken en eten
Woont met man Ton, dochter Bien en hond Doris in Den Haag

 

 

 

 

 

 

Agenda

Archief